Mobilné obchodovanie a trh mobilných služieb v Slovenskej republike - Podperová, Angela
Charakter trhu mobilných služieb v Slovenskej republike, ktoré si bežný Slovák v súčasnosti môže na tomto rýchlo sa rozvíjajúcom trhu zadovážiť. Šírenie nových služieb m-commerce ako následok celosvetového masového rozšírenia mobilných zariadení.