Možnosti spolupráce a solidarity s lokalitami kultúrneho dedičstva s cieľom rozvoja cestovného ruchu v týchto lokalitách - Litomerický, Juraj
Služby cestovného ruchu, poskytovatelia. Lokalita UNESCO. Marketingové aktivity. Zákon o podpore cestovného ruchu.