Trh práce ako základný determinant rozvoja vzdelávania - Rózsová, Monika
Premeny trhu práce a strategický význam vzdelávania. Zvyšovanie schopností občanov uplatniť sa na trhu práce v meniacich sa spoločensko-ekonomických podmienkach. Kvalifikácia a rekvalifikácia pracovnej sily. Nezamestnanosť ako sociálno-ekonomický problém.