Zdokonaľovanie sa v rodičovstve ako súčasť plnohodnotného života dospelého človeka - Zelená, Hana
Pohľad spoločnosti na rodičovstvo a výchovu detí, ktorá sa v priebehu histórie mení. Rodičovstvo a formy rodičovského vzdelávania nielen z pohľadu teoretického, ale aj z pohľadu praxe, zo života samotných rodičov.