Zmeny v profesijných kompetenciách na trhu práce v učiacej sa spoločnosti - Antalová, Mária, 1952-
Nová dimenzia kvality života v učiacej sa spoločnosti. Biela kniha Európskej komisie: Vyučovanie a vzdelávanie – Smerom k učiacej sa spoločnosti. Základné charakteristiky učiacej sa organizácie. Posun v pracovných štandardoch v učiacich sa organizáciách. Špecifické činnosti nevyhnutné pre vytvorenie sociálnej kvality v učiacich sa organizáciách.