Model zárobkov, produktivity a faktorov flexibility na trhu práce - Kavec, Ján
Vzťahy zárobkov a produktivity práce. Vplyv produktivity práce a počtu odpracovaných hodín v týždni na výšku zárobkov vyjadrený prostredníctvom jednoduchého regresného vzťahu. Simultánny model zárobkov a produktivity práce.