Postavenie chudobných pracujúcich na slovenskom trhu práce - Ošková, Silvia, 1979-
Umiestnenie obyvateľov ohrozených chudobou na trhu práce - jeden z nástrojov riešenia problému chudoby. Miera chudoby pracujúcich vo vybraných krajinách (2005-2010). Chudobní pracujúci podľa pohlavia vo vybraných krajinách (2008-2010). Chudoba pracujúcich podľa pracovného času (2008-2010). Dôvody chudoby. Chudoba pracujúcich predstavuje zložitý problém, ktorý sa musí riešiť komplexne prostredníctvom politiky zamestnanosti, sociálnej ochrany ako aj rodinnej politiky.