Decentralizácia verejnej správy na ceste k lokálnej demokracii - Eliášová, Martina
Proces zmien vo verejnej správe po roku 1989, ktoré znamenali efektívnu správu na úrovni bližšie k občanovi. Analýza vývoja verejnej správy v SR po roku 1989. Zmeny v organizácií a územnom usporiadaní verejnej správy.