Aký typ daňového priznania ste povinní dodať? - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňová legislatíva v Slovenskej republike. Pracovný pomer u jedného alebo u viacerých zamestnávateľov. Daňové priznanie typu A alebo typu B. Výpočet daňovej povinnosti a termín podania daňového priznania.