Fúzia je maratón, nie šprint - Prónay, Peter
Hodnota akvizícií vo svete narástla medzi rokmi 2009 a 2010 takmer o štvrtinu. K početným veľkým i menším fúziám dochadzalo aj vlani. Fúzie a akvizície v strednej a východnej Európe. Firma sa dá kúpiť pomerne rýchlo, no integrácia môže trvať aj niekoľko rokov.