Monitoring nárokov zamestnávateľských subjektov na zamestnancov - východisko realizácie ďalšieho profesijného vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávanie jedincov ako jeden zo základných cieľov rozvoja modernej spoločnosti. Disharmónia medzi nadobudnutými vedomosťami a zručnosťami a požiadavkami zamestnávateľov. Vzdelávanie a uplatniteľnosť na trhu práce. Štruktúra uchádzačov o zamestnanie v SR (2007, 2011). Štruktúra uchádzačov o zamestnanie v SR podľa dosiahnutého stupňa vzdelania v marci 2011. Požiadavky zamestnávateľských subjektov na zamestnancov.