Prehľad o zrazených a odvedených preddavkoch na daň z príjmov zo závislej činnosti je potrebné poslať do konca januára! - Kušnírová, Jana, 1977-
Prehľad sumarizuje výšku zrazených preddavkov na daň zo zúčtovaných a vyplatených miezd. Zmeny platné od 1. januára aj vo frekvencii zasielania uvedených prehľadov. Nové povinnosti zamestnávateľov voči daňovému úradu.