Lidský kapitál jako faktor ovlivňujíci úspěch při hledání zaměstnání - Cieslarová, Gabriela
Koncept ľudského kapitálu respektíve teória ľudského kapitálu v teoretickom zastúpení trhu práce. Analýza faktorov ovplyvňujúcich úspech na trhu práce predstavuje teóriu hľadania práce, ktorej neoddeliteľnou súčasťou je skúmanie ľudského kapitálu.