Modelovanie realizácie inovácií - Mizla, Pavol
Príspevok popisuje prístup k realizácii inovácií s využitím analógií riadenia projektov. Model je postavený na toku vykonaných a zostávajúcich úloh, pričom ich počet a kvalita závisia v prvom rade na skúsenostiach pracovníkov. Príspevok obsahuje popis základných kauzálnych cyklov.