Kauzálny model inovačného procesu - Mizla, Martin, 1955-
Príspevok popisuje kroky inovačného procesu nazvaného 4 I - impulz, invencia, imaginácia a industria. Poznanie tohto procesu a rozlíšenie jeho krokov napomáha analyzovať proces inovácie v MSP počas hospodárskej recesie. Stručne je popísaný aj manažment procesov a prístup k simulácii inovácií cez zdroje schopnosti. Spomenuté sú kompetencie, efektívnosť a kooperácia.