Minulosť a súčasnosť kódov - Alchusová, Zuzana
Súčasná spoločnosť a množstvo kódov s ktorými sa stretávame. Jakobsonovo učenie, ktoré aplikoval na spoločenské vzťahy francúzsky antropológ, predstaviteľ štrukturalizmu Claude Lévi-Strauss. Ľudské myslenie a svet.