Spôsoby definovania maximálneho počtu iterácií v modeli hodnotenia vnímania spokojnosti zamestnancov - Andrejkovič, Marek
Problematika modelu hodnotenia vnímania spokojnosti zamestnancov. Iteračný charakter modelu, čo znamená, že vo všeobecnosti môže prebiehať v nekočne veľa iteráciách. Stanovenie kritérií, ktoré definujú podmienky zastavenia iterovania v prípade, ak ďalšie výsledky modelu už nie sú relevantne zmenené voči danému stavu.