Štatistická gramotnosť dospelých - Liptáková, Erika
Pojem štatistická gramotnosť. Úvodné štatistické kurzy na vysokých školách. Členenie štatistickej gramotnosti. Vedomostné prvky štatistickej gramotnosti. Dispozičné aspekty štatistickej gramotnosti.