Rómovia a ich obraz v médiách - Lancošová, Viktória
Mediálny obraz Rómov na Slovensku a účinky mediálnych obsahov na publikum. Novinárske príspevky, ktoré zobrazujú Rómov nekorektným spôsobom. Formy mediálneho produktu poskytovaného médiami - minoritnej skupine obyvateľstva žijúcej na Slovensku - Rómom.