Inovačná stratégia podnikov automobilového priemyslu pri prekonávaní negatívnych dopadov hospodárskej krízy - Ferencz, Vojtech
Vývoj automobilového priemyslu a hospodárska kríza. Slovenský automobilový priemysel. Ekonomické ukazovatele dodávateľov automobilového priemyslu. Odporúčania pre automobilový priemysel v časoch krízy. Význam automobilového priemyslu pre národnú ekonomiku.