Marketingový mix - účinná zbraň múzea - Lukáč, Michal
Marketing ako súčasť muzeálneho prostredia a jeho význam. Organizácie zaoberajúce sa spravovaním kultúrneho dedičstva nachádzajúce sa v nepriaznivej situácii. Kroky, ktoré realizujú aby vzbudili záujem návštevníckej verejnosti.