Priame zahraničné investície v krajinách V4 - Dugasová, Barbora, 1986-
Vývoj priamych zahraničných investícií v krajinách V4. Teoretické vymedzenie priamych zahraničných investícií. Priame zahraničné investície a trh práce. Počet vytvorených miest v roku 2009 a prebiehajúca hospodárksa kríza.