Prieskum inovačných aktivít MSP na území východného Slovenska - Pešáková, Petra, 1984-
Skúmanie celého inovačného procesu od inovačných impulzov, cez tvorbu investícií, ich transformácie na inovácie až po ich implementáciu. Identifikácia premenných k vytvoreniu kauzálneho modelu inovačných procesov MSP v súčasných podmienkach hospodárskej krízy.