Slovenský sladký život - Jurinová, Martina
Rozhovor s riaditeľom spoločnosti Kraft Foods, ktorej súčasťou je aj bratislavský závod Figaro, Jozefom Polievkom. Ktorý produkt sa na Slovensku najlepšie predáva. Do akej miery je obal dôležitý. Ročná produkcia - 40 000 ton čokolády. Vplyv vývoja cien na komoditných trhoch na ceny čokoládových výrobkov. Zahraniční odberatelia. Recept na úspech v cukrovinkárstve.