Možnosti využitia umelej inteligencie v manažérstve bezpečnostných rizík - Václavková, Monika
Možnosti využitia umelej inteligencie v oblasti bezpečnostného manažmentu, ktorá môže byť použitá v inteligentných systémoch ako podporný prostriedok v oblasti manažérstva rizík.