Systém celoživotného vzdelávania v odbore inžinierska pedagogika v rámci koncepcie celoživotného vzdelávania v niektorých krajinách Európskej únie
Súčasný stav celoživotného vzdelávania v inžinierskej pedagogike najmä na Slovensku, ale i v niektorých krajinách Európskej únie. Doplnkové pedagogické štúdium ako dôležitý aspekt vo vzdelávaní inžinierov - budúcich učiteľov technikov na stredných odborných školách.