Finanční hodnocení inovací - Žižlavský, Ondřej
Ekonomické zhodnotenie je neoddeliteľnou súčasťou každej inovácie. Metriky jednotlivých fáz inovačného procesu. Projekty, u ktorých sa hodnotí očakávaná efektívnosť. Hodnotenie inovácií a finančné ukazovatele.