Visegrad group's goals and challenges in recent Europe: Czech reflections - Kořan, Michal
Stredná Európa v českej zahraničnej politike. Geografické priority externej spolupráce V4 (Vyšehradská štvorka). Východná dimenzia externej spolupráce V4. Oblasť energetickej politiky v spolupráci V4. Dimenzia bezpečnosti v spolupráci V4. Vyšehradská skupina a Európa. Reflexie Českej republiky.