Využití moderních technologií označování výrobků ve vztahu k ochraně spotřebitele - Vanduchová, Pavla
Možnosti označovania výrobkov v nadväznosti na doteraz používané spôsoby. Aplikácie moderných spôsobov označovania tovarov v pozitívnom i negatívnomm aspekte na spotrebiteľa. Moderné technológie označovania výrobkov ako konkurenčná výhoda na trhu.