Role dárcovství v multidisciplinární perspektivě : příklad České republiky - Hladká, Marie
Postoje verejnosti k darcovstvu na základe dát zistených výskumnou metódou. Teoretické prístupy zameriavajúce sa na skúmanie filantropie. Medzinárodná úroveň a štúdium neziskovej oblasti, a teda aj filantropie, skúmaná z rôzných pohľadov vrátane ekonómie.