Návrh metodického rámca implementácie SOA v policajných IS - Schmidt, Peter, 1968-
Príspevok upozorňuje na situáciu v oblasti policajných informačných systémov, ktorú bude treba v blízkej budúcnosti riešiť. Návrh metodického rámca na možnú aplikáciu servisne orientovanej architektúry (SOA) do informačnej infraštruktúry Policajného zboru. Kategorizácia IS podľa jednotlivých policajných služieb.