Vzťah príslušníkov k policajným IS - Schmidt, Peter, 1968-
Príspevok zisťuje, do akej miery sú policajti spokojní s informačnou infraštruktúrou a informačnými systémami, s ktorými pracujú. Závislosť medzi príslušnosťou k určitej policajnej službe a preferenciami. Zisťovanie, či by príslušníci privítali inováciu IS a aké sú ich očakávania.