EUROCRIS - architekt informačných systémov o vede - Zendulková, Danica
Informovanie vedeckej a výskumnej komunity ako aj ďalších skupín používateľov o aktivitách súvisiacich s vedou, výskumom a ich výsledkoch. V rámci národného projektu NISPEZ pripravuje CVTI SR, ako prevádzkovateľ, nový informačný systém o vede SK CRIS rešpektujúci európske štandardy a metodiku vytvorenú pre systémy pracujúce s vedeckými informáciami.