Virtuálny tím - nový trend vo firmách - Rolková, Monika
Virtuálny tím, jeho základné vlastnosti. Problémy virtuálnych tímov, ich príčiny. Typológia tímovej komunikácie. Riadenie virtuálneho tímu. Nástroje používané vo virtuálnych tímoch.