Podstata a význam výberu zamestnancov - Poniščiaková, Oľga
Proces výberu zamestnancov. Fázy výberu zamestnancov. Klasifikácia metód výberu zamestnancov. Dokumenty, na základe ktorých získavame informácie o uchádzačoch o zamestnanie.