Veda v spoločnosti 21. storočia - Hovorka, Dušan
Informačná spoločnosť založená na poznatkoch a prioritách vo vývoji spoločnosti 21. storočia, ktoré deklaruje a podporuje UNESCO. Systémové zlepšovanie vnímania výsledkov vedy a vývoja spoločnosťou.