Slovenská pedagogická knižnica má 55 rokov - Grigar, Vladimír
Dňa 7. decembra 2011 sa konal slávnostný seminár v priestoroch Slovenskej pedagogickej knižnice k 55. výročiu jej vzniku za účasti zástupcov Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, Ministerstva kultúry SR, profesijných združení a zástupcov najvýznamnejších knižníc v knižničnom systéme SR.