Workoholismus a technofilie - nemoc nebo životní styl? - Šucha, Matúš
Workoholizmus - závislosť na práci. Pojem workoholik sa prvýkrát objavil v odbornej litaratúre v roku 1971 (Oates). Závislosť alebo životný štýl? Závislosť na technológiách - technofília. Generácia Y - je najmladšou skupinou vstupujúcou na trh práce. Charakteristika generácie Y. Závery prieskumu zameraného na využívanie technológií u študentov Filozofickej fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.