Zaujímanvá diskusia o funkcii štatútu - Ambra, Tomáš
Zásadné zmeny v dokumentácii podielových fondov. Nová regulácia rekodifikovaného zákona o kolektívnom investovaní, ktorá je platná od polovice minulého roka. Transparentné informovanie.