Občianske združenie Vzdelávanie - Veda - Výskum - Brixová, Janette
Na základe návrhu prípravného výboru zaregistrovalo Ministerstvo vnútra SR dňa 2. 9. 2011 Občianske združenie Vzdelávanie - veda - výskum, ktorého činnosť bude zameraná na podporu rozvoja vzdelávania, vedy a výskumu.