Účtovanie polotovarov vlastnej výroby (spôsob A a spôsob B) - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zásoby vlastnej výroby - nedokončená výroba, polotovary vlastnej výroby, výrobky a zvieratá. Účtovanie zásob vlastnej výroby. Účtovanie polotovarov vlastnej výroby spôsobom A a B.