Najvydarenejší novoročný štart akcií za posledných 15 rokov podielové fondy od 30. decembra 2011 do 27. januára 2012 - Hanson, Michael
Prvý mesiac nového roka a zhodnotenie v ostatnom období. Investori a všetky kategórie podielových fondov. Peňažné a dlhopisové fondy. Akciové a komoditné trhy. Čisté predaje a očakávaný vývoj.