Kontajnery priniesli revolúciu - Oravec, Jozef
Využívanie kontejnerov v námornej doprave. Kontejner ako obalový prostriedok aj dočasný sklad. Špeciálne kontejnerové lode. Rôzne druhy kontejnerov. Výhody kontejnerizácie. Najväčšia kontejnerová loď v súčasnosti.