Význam, funkcie a dôvody ohodnocovania ochrannej známky - Kardoš, Peter
Charakteristika ochrannej známky. Funkcie ochrannej známky. Najhodnotnejšie ochranné známky na svete v roku 2002. Najhodnotnejšie luxusné svetové značky. Dôvody ohodnocovania ochrannej známky.