Informácia o poslednej novele zákona o elektronickej registračnej pokladnici - Jurčíková, Božena
Hlavným zámerom uviesť do používania nový typ elektronickej registračnej pokladnice bolo zabezpečiť ochranu údajov o prijatých tržbách v hotovosti za predaný tovar a poskytnuté služby evidované v elektronickej registračnej pokladnici a obmedziť nedovolený vstup do nej bez toho, aby tieto zásahy neboli včas zistené.