Zahŕňanie pridružených podnikov a spoločných podnikov do konsolidovanej účtovnej závierky - Hornická, Renáta, 1977-
Prezenácia postupov (metód) uplatňovaných pri zahŕňaní pridružených a spoločných podnikov do konsolidovanej účtovnej závierky.