Manažment rizika prostredníctvom Cash-flow-at-risk a Earnings-at-risk - Lukáč, Miroslav
Charakteristika koncepcií : Value-at-risk, Cash-flow-at-risk, Earnings-at-risk. Komparácia týchto metód merania rizika. Postup výpočtu Cash-flow-at-risk a Earnings-at-risk. Obmedzenia týchto metód.