Vplyv finančnej krízy na zmenu štruktúry koncesívnych devízových úverov Medzinárodného menového fondu - Jankovská, Anežka
Vývoj objemu poskytnutých koncesívnych úverov MMF. Prehľad o celkovom počte dohôd uzatvorených v rámci pravidelných facilít a PRGT k 30. 4. rokov 2002-2011. Prehľad o sumách dohodnutých pravidelných a koncesívnych úverov v priebehu jednotlivých rokov 2002-2011.