Nestačí len sedieť bokom a čakať, odkazujú írsko maloobchodníci - Macková, Zuzana
Ako bojovať s konkurenciou medzinárodných reťazcov. Aké triumfy má na svojej strane tradičný trh. Skúsenosti z írskeho trhu.