Navoďte v predajni pocit pohody! - Neumann, Pavel
Vďaka pôsobeniu na ľudské zmysly je možné vytvoriť správnu nákupnú atmosféru a prinútiť zákazníka, aby sa v obchode cítil dobre, dlhšie v ňom zotrval a viac nakúpil.